Drosjebua må bygges ferdig eller fjernes

Tb.no 8. Okt. Per Martin Aamodt og Lisbeth Johansen Medlemer for Arbeiderpartiet i Utvalget for bygg og areal Mens drosjefolka i Tønsberg i disse dager krangler i retten om erstatning etter avskjeden av juridisk direktør Dag Sverre Aamodt som krever 3,14 mill står en påbegynt drosjebu på Farmannstorget og forsøpler hele område og byen.

original_1478643135_8832948

Tønsberg taxi har ikke foretatt seg noe med bygget på nærmere to år da de ikke finner penger til ferdigstillelse, dette har vært deres ansvar siden byggingen startet.

Tønsberg kommune, som eier tomten hvor den uferdige drosjebua står har ikke lagt noe press på Tønsberg Taxi for å bli ferdig. Vi er opptatt av at det blir bygget ferdig i henhold til søknaden, men vi ønsker også å ha en god og konstruktiv dialog med utbygger, sa kommunaldirektør Jan Eide i Tb.no i april i 2015.

Nå er dette 1,5 år siden og kommunen har ikke kunnet foreta seg noe i denne byggesaken før nå.

Fristen for ferdigstillelse er gått ut så nå skal medlemmene i Utvalget for bygg og areal be kommunaldirektøren legge frem sak til utvalget hvor vi politikere stille krav med en kort frist for ferdigstillelse, ellers må taxiselskapet (hvem nå eieren er) fjerne det uferdige bygget umiddelbart på eiers regning.

Den uferdige drosjebua står fremdeles med reklamer hengende på en attraktiv tomt i byens sentrum. Våre innbyggere har flere ganger tatt kontakt med kommunen om det uferdige bygget.

Så mens de berørte krangler i retten gror gresset, og de letter vel fremdeles etter penger for å ferdigstille bygget.