Drosjebua må bygges ferdig eller fjernes

Tb.no 7.okt.2016 - Lisbeth Johansen og Per martin Aamodt, medlemmer av Utvalget for bygg-og areal Mens drosjefolka i Tønsberg krangler om erstatning etter avskjedigelsen av juridisk direktør Dag Sverre Aamodt, som krever 3,14 millioner, står en påbegynt drosjebu på Farmannstorvet og forsøpler hele område og byen.

original_1478643144_0298688

FORSØPLING: Det påbegynte bygget skaper bare irritasjon.

Nå må det legges trøkk på saken

Tønsberg kommune, som eier tomten hvor den uferdige drosjebua står, har ikke lagt noe press på Tønsberg taxi for å bli ferdig. Vi er opptatt av at det blir bygget ferdig i henhold til søknaden, men vi ønsker også å ha en god og konstruktiv dialog med utbygger, sa kommunaldirektør Jan Eide i Tb.no i april i 2015.

Nå er dette 1,5 år siden og kommune har ikke kunnet foreta seg noe i denne byggesaken før nå.

Vi må sette en frist

Fristen for ferdigstillelse er gått ut så nå skal medlemmene i Utvalget for bygg og areal be kommunaldirektøren legge fram sak til utvalget hvor vi politikere stiller krav med en kort frist for ferdigstillelse, ellers må taxiselskapet (hvem nå eieren er) fjerne det uferdige bygget.

Den uferdige drosjebua står fremdeles med reklamer hengende på en attraktiv tomt i sentrum. Våre innbyggere har flere ganger tatt kontakt med kommunene om det uferdige bygget.

Så mens de berørte krangler i retten gror gresset, og de leter vel fremdeles etter penger for å ferdigstille bygget.Siste nytt i saken, i siste UBA-møte fredag 28.okt. ble det bestemt at selskapet får nå pålegg fra kommunen om å fjerne den uferdige drosjebua.